Rólunk

Az Alpha-Vet Kft. 1990-től a hazai piacvezető cégek között meghatározó szerepet játszik, nem csak az állategészségügyi szolgáltatások, hanem az állatgyógyszerek, felszerelések és eszközök, valamint takarmányok forgalmazása területén is.

Számos beruházása mellett, 2009-ben elkezdte felépíteni Európa egyik legnagyobb állategészségügyi és felszerelési centrumát Budapesten, amelyet 2011-ben hivatalosan is megnyitott a nagyközönség és a szakma előtt. Itt, a cégcsoporthoz tartozó AlphaZoo nagyáruházzal párhuzamosan, egy hatalmas logisztikai központ és raktár, irodák, állatpatika és ez év májusától, egy állattenyésztési és állategészségügyi eszközáruház is megnyitotta kapuit.

Az áruház akkor még az Alpha-Anitech nevet viselte, amely tükrözte, a méltán sikeres Alpha-Vet cégcsoporthoz tartozását és az állatokhoz kapcsolódó technikai eszközök, felszerelések egyre bővülő tárházát. Elsődleges célja a hazai állattenyésztési ágazat eszközökkel, felszerelésekkel való ellátása volt. Munkatársaink sok éve az állattenyésztési szakkereskedelemben dolgoznak, nagy tapasztalattal rendelkeznek. A cégcsoport hamar felismerte az eszköz ágazat fontosságát, ezért 2012-ben újabb beruházásra szánta el magát és megvásárolta a PetFarmVet Kft.-t (korábbi Anivet).

Az ágazat neve Anitech-re változott, amely már magában foglalta a két budapesti áruházat minden dolgozójával és raktárkészletével.

Ezzel sikerült létrehozni  két olyan eszköz-centrumot, ahol a gazdák és állattartók bármilyen haszonállathoz megtalálják a szükséges tenyésztési kellékeket. Közel 12.000 féle árucikket tartunk raktáron. Ezen potenciál biztosítja Partnereink részére a biztos, gyors, szakszerű kiszolgálást, legyen az egy egyszerű marhakötél, vagy computer vezérelt sertéstelepi technológia.

2013 jelentős mérföldkő az ágazat életében, jelentősen megváltozott a szolgáltatások köre, személyzeti változások történtek, valamint megérett az idő az ágazat bővítésére.

A feladat már nem csupán az állattenyésztési eszközök kereskedelme volt, hanem komplett állattenyésztési  technológiák, projectek tervezése és telepítése, legyen szó baromfi-, sertés,- kiskérődző-, vagy szarvasmarha takarmányozásról, szellőzéstechnikáról. Sikeresen szerepeltünk a különböző hazai és az EU által támogatott pályázatok megvalósításában is. Évről-évre erősebb, sokoldalúbb és hatékonyabb lett az ágazat, természetesen ennek megfelelően az ágazati forgalom és bevétel is a többszörösére nőtt. Állandó résztvevője vagyunk a hazai és külföldi szakmai kiállításoknak, fórumoknak, tenyésztői konferenciáknak.

Rengeteg nagy telepi beruházás mellett bővítettük partneri-beszállítói körünket, élénkítettük a cégcsoport többi telephelyén is az eszközforgalmat, területi képviselőink által pedig az ország minden állattartójához eljutunk. Folyamatos akcióinkkal, hírlevelünkkel és akciós újságunkkal segítjük a vevőket a megfelelő eszköz kiválasztásában.

2016-ban újabb nagy változás, hogy a két budapesti eszközáruházat összevontuk, jelentősen kibővített, felújított alapterülettel, megújult formában várjuk továbbra is Kedves Vásárlóinkat a Remény utcai telephelyünkön.