Kunság-Baromfi Kft. Brojler istálló I. számú projekt

A partnerrel egy átfogó és több lépcsőben megvalósítandó projektbe fogtunk, ahol az első lépcső során a már meglévő 3600m2 alapterületű fácán nevelde épületeit kell átalakítani intenzív tartású brojler nevelő istállóvá. A régi polikarbonát tetőszerkezet meghagyása mellett 2 db különálló tartástér lett kialakítva. A technológiai beruházás 2023 3. negyedévében kezdődik el

A nagyméretű 1960x1960mm-es EOLO 60-as típusú elszívó ventilátorok számára a panelkivágások elekészültek és a ventilátorok beszerelését elkezdtük. A légbeejtők a helyükre kerültek, ezzel párhuzamosan az etető- és itatósorok felfüggesztésének szerelése zajlik. A silók alapjának betonozása is rövidesen elkészül, így elkezdhetjük a silók összeszerelését és felállítását.

A munkálatok tovább folytatódtak és már minden ventilátor mindkét ólban a helyén van. Mindkét ólban kész az összes etető és itató függesztése. Az első ólban az etetősorokba már behúzták a spirálokat, a világítás lámpáit felszerelték mindenütt, egyik épületben készen van a légbeejtők mozgatásának szerelése és elkezdték az Ecoclima fűtőberendezéseknek a szendvicspanelbe való beépítését.