Anitech áruház

Bemutatkozás

Az Anitech szakáruház Bp. egyik legkönnyebben megközelíthető területén, a 14. kerületben található. A felújításon és modernizáción átesett épület mellett hatalmas raktár is található, ahol több mint 40 000 féle eszköz kiszolgálására, csomagolására és kiküldésére van lehetőség.

Az áruházban a villanypásztor és egyéb állattenyésztési eszközök, állatpatika, lovas felszerelések és eszközök, komplett telepi technológiához szükséges eszközök valamint etetés, itatás és tartástechnológiai eszközök, fogyóanyagok széles kínálatával várjuk vásárlóinkat. Az elmúlt években takarmánykiegészítőkkel és állatorvosi műszerekkel bővítettünk kínálatunkat. Elmondhatjuk, hogy raktárunkban több mint 40 000 terméket tárolunk valamint 900m2-es bemutatótermünkben a legtöbb eszközünk megtekinthető. Szakértő kollégáink segítőkészek és szaktanácsadással segítik vásárlóinkat.

Olyan világmárkákat forgalmazunk, mint a Kerbl, Ferrier, Equistro, Exafan, Samsung, IDEXX, SKOV, Tigsa, Magapor, Lister, Urban, Milkrite, Milkplan vagy Oster.

Törzsvásárlói kártyánk révén folyamatos kedvezmények várják vásárlóinkat.