Nemzeti Lovarda

Nagy büszkeséggel töltött el bennünket, hogy a Nemzeti lovarda felújítási programjában szerves részt vállalhattunk
és technológiai elemeket szállíthattunk a nagyközönség elé. Ha Ön is szívesen fejlesztené telepét az Anitech szakembereivel, keressen minket bizalommal!
Anitech kizárólagos forgalmazója annak a három Európai patkólástechnikai gyártónak aki úralja a globálisan a világpiacot . Ebből két gyártó Holland ( KERCKHAERT és WERKMAN ) egy pedig svéd, a MUSTAD. Ehhez társulnak kisebb segéd anyag és szerszám gyártók amik kiegészítik a választékot és teljeskörűvé teszik. Magyarországon így sikerült 2022-re elérni egy abszolút monopol helyzetet ebben a patkolókovácsokat fogyó anyaggal és eszközzel ellátó kereskedelmi ágban . Az FARRIER.HU néven önálló brand, honlap, facebook oldal alatt folyik a forgalmazás, színvonalát tekintve pedig nyugat Európában megszokott választék és raktérkészlet áll a vevőkör rendelkezésére . Marketing vonalon éveként két továbbképzést tartunk patkolókovácsok és lógyógyász állatorvosok részére gyári támogatással .

Az Egyesült Államok nemzeti lovas ruházati márkája az ARIAT képviseletét tíz éve látjuk el, ezzel egy abszolút prémium kategóriás termékcsaláddal tudjuk felszerelni a magyar lovas élsportot . A márka köré épül az egyéb közép kategóriás márkák sora lóra és lovasra való felszerelésekkel egyaránt.

Lovas takarmánykiegészítő piacon Európa legnagyobb állatgyógyszer gyártójának a VETOQUINOL France , EQUISTRO termékcsaládját forgalmazzuk kizárólagosan Magyarországon piacvezetőként.