HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

A Kärcher ipari és mezőgazdasági tisztító berendezéseinek forgalmazásában stratégiai partner az ANITECH. Higiéniai és technológiai szaktanácsadás a tervezéstől a beüzemelésig.

A mezőgazdaság a nemzetgazdaság meghatározó ágazataként magában foglalja a földművelést (növénytermesztést) és az állattenyésztést. Ezeken a területeken a kiváló tisztítási eredmény és a kimagasló higiénia, továbbá a nagy környezeti kompatibilitás, mobilitás és a költséghatékonyság egyaránt fontos tényező. A Kärcher megoldást nyújt az összes tisztítási feladat elvégzéséhez, legyen szó akár napelemes rendszerek, gépek/berendezések, istálló/ólak higiénikus tisztításáról, illetve ápolásról, értékmegóvásról mindezt környezet és pénztárcakímélő módon kültéri vagy beltéri, akár speciális területekre is.

A Kärcher több feladatra is megoldást nyújt, miközben a legkülönbözőbb elvárásoknak is megfelel:

 • Napelemes berendezések tisztítása: biztosítsa napelemes berendezései optimális hatékonyságát rendszeres tisztítással iSolar rendszerünk segítségével.
 • Géptisztítás: a Kärcher hatékony tisztító rendszereket ajánl – tartozékok és megfelelő tisztítószerek széles skálájával – a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. Kärcher magasnyomású tisztítóval és a megfelelően kiválasztott Kärcher tisztítószerekkel még a legmakacsabb lerakódásokat, olaj- és zsírmaradványokat is könnyedén, pillanatok alatt eltávolíthatja, igen kis mennyiségű víz felhasználásával.
 • Ápolás és értékmegóvás: a tisztítást követően javasolt a felület bevonása a védőréteget képző RM 41 Hot Wax-al, amely megbízhatóan, hónapokon át megvédi gépeit a rozsdásodástól. Ez a lépés különösen fontos az olyan berendezéseknél és gépeknél, melyeket csak szezonálisan vagy időnként használ, mint például: a földmunkagépek vagy arató kombájnok.
 • Nagy teljesítmény folytonos használat mellett: mezőgazdasági gépparkjának hosszú élettartamúnak kell lennie, hogy gazdaságos legyen. Ha a Kärcher tisztító- és ápolószereit illetve tisztítóberendezéseit használja, biztos lehet benne, hogy a géppark mindig használatra kész lesz, védve a külső korrodáló behatásoktól.
 • Környezetbarát tisztítás: a mezőgazdaságban különösen fontos, hogy aktívan védjük a környezetet, ezért a Kärcher biológiailag lebomló tisztítószerekkel és hatékony tisztítási eljárások biztosításával – melyekkel vizet, energiát és tisztítószert takarít meg – járul hozzá a környezetvédelemhez.
 • A legkiválóbb ápolás kültéren is: a külső területeken makacs szennyeződések keletkeznek, melyek eltávolításához erős és hatékony tisztítási technológiára van szükség. A Kärcher melegvizes magasnyomású tisztítókkal és az új gyomtalanítóval könnyedén és hosszú időre eltávolítható a gyom a járdákról és egyéb területekről vegyszermentesen.
 • Védje meg a belső tereket a szennyeződés bejutásától: ha kültéri és bejárati területeit rendszeresen takarítja, akár 80%-kal csökkentheti a szennyeződés bejutását a belső terekbe. Műhelyének és lakóterének padlóját ezzel megóvja, jelentős időt takarítva meg.
 • Erőteljes tisztítás és fertőtlenítés: a tisztítás és a higiénia, megfelelve a vonatkozó szabványoknak, elengedhetetlen összetevői a profi állattartásnak. Ólak és istállók tisztítására szolgáló tisztítórendszereinkkel biztosíthatja az optimális termelési, tenyésztési környezetet.
 • Ellenállnak az időjárás viszontagságainak: a folyamatos kültéri használat miatt olyan tisztító berendezésekre van szüksége, melyek masszívak és ellenállnak az időjárás által generált behatásoknak, a Kärcher tisztító készülékek ebben is megfelelnek az Ön elvárásainak.Speciális alkalmazások: egyes feladatok speciális megoldásokat követelhetnek, de legyen szó bármilyen extrém feladatról vagy körülményről a Kärcher akár teljesen testre szabott tisztítási megoldást is tud nyújtani.

A Kärcher megoldásaival könnyen elvégezheti a tisztítási feladatait legyen szó marha, sertés vagy baromfi tartás területének tisztításáról/tisztántartásáról, vagy halgazdaságok, istállók, termelési területek és hűtőházak, a mezőgazdaság esetleges üzlethelységeiről vagy az otthonának tisztaságáról.

 

Alkalmazások ólak és istállók speciális igényeinek megfelelően

A higiénia kiemelkedő fontosságú a modern istállókban, de a ráfordított idő is kulcsfontosságú tényező a kitakarításuk során. Az ólak és istállók tisztítására szolgáló melegvizes készülékeink és speciális Kärcher tisztítószereink használatával maximális tisztítási teljesítmény érhető el, a lehető legrövidebb idő alatt. RM 92 Agri PressurePro lúgos áztatószerünk eltávolítja az odaszáradt trágyát, és modern korrózió-gátlóival meggátolja, hogy az ólak és istállók berendezéseinek felülete károsodjon.

Az áztatószeres mosást követően – előkészítve a felületeket a tisztítás következő lépcsőfokára – az RM 91 Agri PressurePro lúgos habos tisztítónkkal érdemes folytatni, mellyel megbízhatóan távolíthatja el a szerves maradványokat, köszönhetően kiváló zsíroldó tulajdonságának.
 
 
Ezzel a módszerrel drasztikusan csökkentheti a tisztítási időt csakúgy, mint vízfogyasztását, így költséghatékonyabbá téve a tisztítási folyamatot.

A Kärcher hidegvizes magasnyomású tisztítói közül különböző teljesítményosztályokból választhat igényeinek megfelelően, melyekkel gyorsan és alaposan megtisztíthat bármilyen méretű ólat és istállót.
A különösen kemény munkákhoz és makacs szennyeződések eltávolításához a speciális kategóriába tartozó masszív „ketreces” Cage gépeink a legideálisabbak.
 

 

Alkalmazások fejőházak és tároló helységek tisztítására

A Kärcher a hideg- és melegvizes magasnyomású mosóival – valamint a megfelelő tartozékokkal és tisztítószerekkel – a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldást kínálja a tejtermelő területek és tároló helyek tisztántartásához.

Kiváló zsíroldó tulajdonságával a lúgos RM 91 Agri PressurePro Foam Cleaner a megfelelő tisztítószer az olyan szerves lerakódások eltávolítására, mint például a trágya és a megmaradt takarmány. Az RM 93 Agri savas PressurePro felülettisztítóval pedig optimális tisztítási eredményt érhet el még az olyan legmakacsabb szervetlen maradványok eltávolítása esetén is, mint a vízkő, rozsda, ásványi anyagok és tejlerakódás.

 • HD hidegvizes magasnyomású tisztítók előnyei: kompakt kialakítás, nagy mosási teljesítmény; könnyebb előtisztítás nagy mennyiségű durva szennyeződéshez.
 
 • Melegvizes magasnyomású tisztítók előnyei: magas hőmérséklettel alacsonyabb baktériumszint, hatékonyabb tisztítás.
 • Telepített magasnyomású tisztítók előnyei: kisebb helyigény, rövidebb beüzemelési idő, hamarabb kész a használatra, de fix, használati terülte némileg korlátozott.

A tisztítószerek használata pedig tovább növeli a hatékonyságot, nélkülözhetetlenek a gyors és alapos napi tisztításhoz.
Ha pedig folyadékok felszívásáról van szó, akkor a Kärcher nedves-száraz porszívóit vetheti be, ezzel kiküszöbölve az elcsúszást és balesetet okozó kockázati tényezőket.
 

 

Géppark és berendezések tisztítása

A berendezések, gépek folyamatos rendelkezésére állásához ápolásra és kíméletes tisztításra van szükség. A mezőgazdaságban használatos gépek vásárlása jelentős tőkebefektetést jelent, így kiemelkedően fontos, hogy megtérüljenek ezek a befektetések, mely csak a hosszú távú használattal lehetséges.

Többek között emiatt is elengedhetetlen a rendszeres ápolás és tisztítás, mellyel biztosíthatja a berendezések összes alkatrészének sima működését.

A tisztítási és ápolási feladatok elvégzésére a Kärcher számos opciót ajánl Önnek: hatékony tisztító rendszereket, a tartozékok széles skálájával, valamint a megfelelő tisztítószerekkel a különböző alkalmazásokhoz. A jelentős mennyiségű vagy makacs szennyeződés például a traktorokon és azok felszerelésein tipikus jelenséget képeznek, melyeket könnyedén és kíméletesen megszűntethet a Kärcher magasnyomású tisztítójával és az Extra RM 31 Olaj- és zsírtisztítójával, a lúgos RM 81 PressurePro Active Cleaner-rel, igen kis mennyiségű víz felhasználása mellett.
 
A tisztítást követően javasolt a bevonás a PressurePro Hot Wax RM 41 termékünkkel, amely megbízhatóan, sok hónapon át védi meg gépeit a rozsdásodástól. Ez a lépés különösen fontos az olyan berendezéseknél és gépeknél, melyeket csak szezonálisan vagy időnként használ, mint például a földmunkagépek vagy arató kombájnok.

A Kärcher HD hidegvizes magasnyomású tisztítóival gyorsan és alaposan távolíthatja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, köszönhetően nagy teljesítményüknek. A HDS melegvizes magasnyomású mosók a nagyobb hőmérséklet révén gyorsabbá és még hatékonyabbá teszik a tisztítást, valamint csökkentik a csíraszámot. A nedves-száraz porszívók az ön nélkülözhetetlen, sokoldalú segítői a por, a nedves szennyeződés és a folyadékok felszívásában. A speciális tisztítószerekkel teljes flottáját foltmentessé teheti, tartós védelemmel látja el, mely segít megtartani annak értékét hosszú távon.
 

 

Közlekedő utak, járdák tisztítása

A tiszta közlekedő utak és felületek a farmon, mezőgazdasági területen nem csak könnyebbé teszik a munkavégzést, de meghatározó tényező lehet a látogatók gazdaságunkkal kapcsolatos megítélésében.

Legyen farmjának udvara bármekkora, illetve az utak rövidek vagy hosszúak, ezek és az egyéb kültéri területek szintén rendszeres takarítást igényelnek.

Erre a feladatra is megtalálhatja a legideálisabb eszközöket seprőgép kínálatunkban, legyen szó akár kicsi, kézi seprőgépektől a nagyobbakig, meghajtó motoroson, vagy a felülős seprőgépen keresztül, mi rendelkezünk az önnek legmegfelelőbb készülékkel. Választhat továbbá akkumulátoros vagy benzinnel hajtott gépek közül is.
 
Szívási tulajdonságaiknak köszönhetően a szennyeződés a nagy tartályokban pormentesen tűnik el.
A kézi seprőgépeket kisebb területek megtisztítására, illetve olyan helyekre ajánljuk, ahol a nagyméretű, felülős seprőgépekkel nehézkes lenne a navigálás.
A meghajtó motorral felszerelt seprőgépekkel Ön könnyedén, fáradság nélkül tisztíthatja meg a kis és közepes területeket.
A felülős seprőgépek a nagytól a nagyon nagyig terjedő felületek megtisztítására ideális választás, ezek a készülékek könnyen és intuitív módon használhatóak, köszönhetően EASY Operation koncepciónknak.
 

 

Üzlethelységek, szálláshelyek tisztítása

Az első benyomások sokat számítanak. A mezőgazdaságban az alkalmazási területek folyamatosan változnak, így ezzel együtt a követelmények is. A közvetlen marketingre és a turizmusra összpontosítva, eredeti tisztítási megoldásokra van szükség.
Amennyiben Ön például üzlethelyiséget is fenntart, esetleg szálláslehetőséget is kínál vagy rendezvényeket szervez, egész sor egyéb tisztítási feladata lesz, mint pl. keménypadló ápolás, ablaktisztítás vagy a HACCP szerinti higiéniai előírások teljesítése.
Segíthetünk Önnek széleskörű, testre szabott tanácsadással csakúgy, mint a Kärcher rendszerre alapozott hatékony, gazdaságos megoldásokkal.
 
Győzze meg vevőit, látogatóit tisztasággal és higiéniával az optimális padlótisztítás révén melyben segítségére lehetnek a Kärcher súroló-szívógépei, kézi irányítású súroló-szívógépei, valamint a speciálisan kifejlesztett RM 743 Floor- Pro univerzális tisztítószer, mely megbízhatóan eltávolítja az olajos-, zsíros szennyeződéseket és ásványi anyag felrakódásokat. Padlója folt és csíkmentesen tisztává válik! A tisztaságnál nincs jobb meggyőzőerő. Az összes kézzel tisztítandó felülethez, a Kärcher kézi tisztítószerei garantálják a tökéletes tisztaságot, foltmentességet. Az innovatív formulákkal és aktív hatóanyagokkal, valamint az erősen aktív koncentrátumokkal és az azonnali felhasználásra kész oldatokkal gyengéd, környezetbarát, időtakarékos és gazdaságos megoldásokat kínálunk. A Kärchernél megtalálja a megfelelő kézi tisztítószert bármilyen felületre, legyen az üveg, kő, fém vagy fa.
 

További opciók között szerepelnek még a:

 • Kärcher száraz porszívók: melyek méreteikkel is meggyőzőek, kicsik, ezáltal jól manőverezhetőek, nagy szívóteljesítménnyel. Könnyedén felszívják még a legmakacsabb szennyeződésrészecskéket is.

 

 • A gőzporszívók és gőztisztítók higiéniai szempontból talán a legértékesebbek és legmeggyőzőbbek. A Kärcher gőztisztítói és –porszívói rendkívül gyorsan használatra készen állnak, mélytisztító hatással, vegyi anyagok nélkül.

 

 • Ha elkerülhetetlen a tisztítószerek használata, a Kärcher környezetbarát megoldást nyújt ezen a területen is. Megbízható tisztítószer kínálatunkban megtalálja a legideálisabbat a különböző beltéri tisztítási feladatokhoz is.
 

 

Speciális alkalmazási területek

A mezőgazdaságban rendkívül sokrétű és összetett ágazata a gazdaságnak. az állattenyésztésen, -tartáson és növénytermesztésen belül is vannak kifejezetten speciális gondoskodást igénylő területei, melyek modern tisztítási technológiát igényelnek a siker biztosításához. A következőekben kiemelünk néhányat ezek közül.

 • A lótartás, -tenyésztés területén igen hasznos segítőtárs lehet a lóápoló-készletünk, mellyel a csutakolás élmény Önnek és lovának is. A szőrt és a port közvetlenül felszívja, jelentős időt takarítva meg.
 
 • Az erdészeti területen a magasnyomás előnyeit kamatoztathatja, például kaparás helyett: a Kärcher magasnyomású tisztítóival csökkentheti faanyag-veszteségét és károsodását a kéreg eltávolításakor, illetve gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat. Ugyanakkor elkerülheti a rovarfertőzést és gyorsíthatja a száradást.Válassza masszív, ketreces gépeinket a nehezen elérhető és megközelíthető terepen, amely elérhető benzinnel hajtott változatban is, a legrugalmasabb készenlétet biztosítva.
 • Az új, 50 Volt-os akkumulátorral felszerelt Kärcher láncfűrész légszennyeződés nélküli, rugalmas munkavégzést tesz lehetővé bárhol a gazdaságban, így akár még zárt térben is használható.
 
 • Haltenyésztés, illetve tengeri vízi kultúra fenntartásánál használatos hálókban folyamatosan lerakodások képződnek. Ez az üledékképződés korlátozza a víz áramlását és a biomassza gyarapodását. A hálónyílások tisztítása a tengeri akvakultúra egyik legköltségesebb feladata, és ehhez Ön alkalmazhatja az erős magasnyomású megoldásainkat WOMA Competence központunkból. Minden hálónyílást gyorsan, hatékonyan és környezetbarát módon tisztíthat meg magasnyomással. A gazdasági szempontokon túl érzékelhetővé válik a vízi kultúra növekedése és egészségessége.
 • A propagátor rendszerek és szaporító tartályok, illetve csővezetékek és Alter rendszerek tisztításához válassza a megfelelő tartozékokkal rendelkező magasnyomású tisztítóinkat, mint a felülettisztító vagy csőtisztító. Ezekkel a speciális tartozékokkal elérheti azt a tisztaságot, melyet a halak az egészséges növekedésükhöz igényelnek, és jelentős időt is megtakarít.
 
 • A borászatban jól használhatja, és könnyedén újjávarázsolhatja a hordókat a speciálisan erre a célra tervezett hordótisztítónkkal. A tartozék segítségével hatékonyan eltávolíthatja a fermentációs eljárásból, érlelésből vagy több éves tárolásból származó összes lerakódást, anélkül, hogy bármi hátra maradna. Gyorsan megtisztít mindenféle hordót, legyen az fából, műanyagból vagy rozsdamentes acélból anélkül, hogy körbe kéne azokat forgatni.
 

 

Napelemek, napkollektorok tisztítási feladataihoz

Biztonságos és hatékony áramtermelés csak tiszta modulokkal lehetséges. A fotovoltaikus és a nap hőenergiáját hasznosító berendezések tisztítására alkalmas iSolar tisztítórendszereinkkel a maximális teljesítményt hozhatja ki készülékeiből.

A porból, koromból és pollenből származó szennyeződés akár 20%-kal is csökkentheti fotovoltaikus rendszerek teljesítményét. A mezőgazdaságban a fő problémát a földekről származó por és az istállókból eredő elhasznált levegő jelenti, valamint az eső és a szél természetes ereje közel sem elég erős a modulok hatékony megtisztításához. Ezek a rendszerek gyakori és alapos tisztítást igényelnek ahhoz, hogy képesek legyenek állandóan magas energiatermelésre, erre a problémára nyújtanak megoldást az iSolar modultisztítói magasnyomású mosókkal történő alkalmazással.
 
A modultisztításhoz speciálisan kialakított RM 99 PressurePro Solar Cleaner olyan tisztítószer, amely tökéletesen megfelel a speciális modulfelületek igényeinek, és kiemelkedően távolítja el a makacs, ráégett és akár a zsíros lerakódásokat is. Amikor már a – szimplán – vízzel történő tisztítás nem elegendő, az RM 99 PressurePro Solar Cleaner eltávolítja a szennyeződést és tökéletesen feloldja az esőzések után visszamaradt vízkőlerakodásokat, a felület folt és csíkmentessé válik.

Bármilyen szennyeződés keletkezése teljesítményvesztéshez vezet, és ezzel a kompenzáció csökkenéséhez is, melyet az áram betáplálásáért kap a hálózatba. Az iSolarral történő tisztítás így tekintve szinte azonnal kifizetődik. Az iSolar tartozékok modulárisak és kompatibilisek számos Kärcher magasnyomású tisztítóval, ami azt jelenti, hogy Ön használhatja meglévő magasnyomású tisztítóját az iSolar működtetéséhez.
 

 

Felszereltségek és tartozékok az adott feladat elvégzésére optimalizált alkalmazásért
A különbség a részletekben rejlik – felszereltség.
Ahhoz, hogy Ön tökéletes tisztítási eredményeket érjen el, a Kärcher nem köthet kompromisszumokat, ha gépekről, tartozékokról vagy tisztítószerekről van szó. Minden, amit fejlesztünk és gyártunk, az Ön elvárásaira és igényeire szabott, egészen az utolsó részletig.
Nagyon jó példa erre a Kärcher magasnyomású mosók széleskörű tartozékkínálata és a legkülönbözőbb felszereltségei, melyek a legmagasabb szintű kényelmet biztosítják az innovatív technológia révén.

A Servo Control alkalmazásával közvetlenül a szórópisztolyon állíthatja be a magasnyomású mosó vízáramlási sebességét és az üzemi nyomást - szükséglete szerint, megszakítás nélkül és igen kényelmesen.
 
Könnyed és fáradságmentes használat jellemzi az EASY!Force magasnyomású pisztolyokat, amely a magasnyomású fúvóka visszahúzó erejét használja fel a tartóerő nullára való csökkentésére.
 
 
Szennymaróink kombinálják a pontfúvóka és a lapos sugár előnyeit: a forgó vízsugár nagy tisztítási teljesítményt, és emellett nagy felületi teljesítményt biztosít, kb. 4.000 rpm sebességnél.
A szabadalmaztatott EASY!Lock gyorscsatlakozóinkkal, az összeszerelés és szétszerelés gyorsan elvégezhető; 5x gyorsabb a hagyományos csavaros csatlakozóknál, de ugyanolyan tartós és masszív.
 
A legtöbbet akkor hozhatja ki a Kärcher tisztítóberendezéséből, ha a megfelelő tartozékokat használja. A precízen tervezett tartozékok óriási választéka biztosítja Önnek az összes szükséges opciót, hogy kihasználhassa tisztítógépének teljes potenciálját. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy tisztítási feladatait a lehető leghatékonyabban végezi el, miközben időt takaríthat meg fontosabb feladatainak elvégzésére.
 
 
A munkabiztonságot szem előtt tartva a Kärcher a berendezésekhez munka- és védőruhákat is nyújt, melyek tökéletes védelmet nyújtanak munkavégzés közben. A professzionális biztonsági szemüvegekkel, kesztyűkkel, védő overálokkal, fülvédőkkel és sisakkal teljes biztonságban érezheti magát a kényelmes viselet mellett.
Ruházatunk megbízható védelmet kínál a por, víz, zaj és sérülések ellen. Az anyagok megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak, és kellően tartósak a napról napra történő rendszeres használathoz, valamint nagyfokú mozgási szabadságot kínálnak, és kiváló kényelmet a munkavégzés alatt.
 

Kärcher szolgáltatások

A Kärcher Center M5 többféle lehetőséget is nyújt a készülékvásárláson felül. Értékesítőink és szervizes kollégáink évtizedes tapasztalatukkal támogatják a vásárlóinkat, megbízható tanácsokkal látják el ügyfeleinket akár új termék vásárlása esetén, akár szervizkérdésekben. Hogy miért érdemes hozzánk betérni, mi az, ami a Kärcher Center M5-öt kiemeli a versenytársai közül?

 • Ilyen például a szaktanácsadás: nem csak a készülék használatával kapcsolatban tudunk tanácsot adni, hanem segítünk a megfelelő gép kiválasztásában is. Vállaljuk, hogy a készülékkel dolgozó személyzetet betanítjuk a gép megfelelő használatára ezzel növelve annak hatékonyságát és élettartamát. Támogatást nyújtunk a tartozékok és tisztítószerek kiválasztásában, továbbá a nálunk vásárolt gépek esetén ingyenesen vállaljuk a gépek féléves karbantartását, átnézését a garancia időtartama alatt.
 • Gyorsszerviz: 8 nap – sürgős esetekben akár 1 nap – alatti helyreállítást tudunk biztosítani kiemelkedően nagy alkatrészraktárunknak köszönhetően (kivételt jelentenek ez alól a speciális alkatrészeket igénylő javítások – melyeknek megrendelése, beérkezése hosszabb időt vehet igénybe). Amennyiben ügyfelünk igényt tart rá, egyes készülékeknél cseregépet is a rendelkezésére tudunk bocsátani a javítás idejére.
 • Gépbérlés: lehetőséget biztosítunk – amennyiben nem szeretné a konkrét készüléket megvásárolni – ipari berendezések bérlésére is, minden készüléknél egyedileg kialakított kaució megfizetése mellett. Amennyiben javításra nálunk hagyott gépét szeretné a helyreállításig pótolni, akkor a kaució megfizetésétől eltekintünk. Erre a szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF-et itt olvashatja el. Magasan képzett kollégáink természetesen ez esetben is szakmai támogatást nyújtanak a megfelelő készülék kiválasztásában, továbbá hosszútávú bérlések esetén egyedi megállapodások kötésére is lehetőséget kínálunk.
 • Telepítés, helyszíni javítás: igény szerint elvégezzük a készülék telepítését, beüzemelését vagy bizonyos esetekben a javítását is - amennyiben ez a helyszínen elvégezhető.
 • Használtgép beszámítás: lehetőség van új készülék vásárlása esetén a régi készülék beszámítására is, ennek összege egyedi bevizsgálás alapján kerül meghatározásra.
 • Leasing: fix, forint alapú szolgáltatásként elérhető. A leasing partnerünk a GRENKELEASING Magyarország Kft., megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet egy pénzügyi lízingszerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjért az Ön használatába bocsájt. A lízingelés további előnyeiről itt olvashat.

 

Amennyiben termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen további információra lenne szüksége, forduljon szakértő kollégánkhoz a kapcsolat oldalon található bármelyik elérhetőségünkön.

 

Bemutató és értékesítési központ:

Anitech Állattenyésztési Szakáruház
1144 Budapest, Remény u. 42.


Szaktanácsadás:

Kincses Nándor
értékesítési menedzser
Anitech fertőtlenító üzletág
+36-30/267-5427
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Központi vevőszolgálat:
+36-1/383-8138
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Kizárólagos beszállítóink

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 8a.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 13.jpg
 • 14.jpg
 • 15.jpg
 • 16.jpg
 • 18.jpg
 • 19.jpg
 • 20.jpg
 • 21.jpg
 • 22.jpg
 • 23.jpg
 • 24.jpg
 • 25.jpg
 • 26.jpg
 • 27.jpg
 • 28.jpg
 • 29.jpg
 • 30.jpg
 • 31.jpg

Kiemelt beszállítóink

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.1.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 13.jpg
 • 14.jpg
 • 15.jpg
 • 16.jpg
 • 17.jpg
 • 18.jpg
 • 19.jpg
 • 20.jpg
 • 21.jpg
ALPHA-VET KFT. SZÉKESFEHÉRVÁR
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
Tel.: +36-22/516-408
ALPHA-VET KFT. BUDAPEST
Eszköz áruház
1144 Budapest, Remény u. 42,
Tel.: +36-1/383-8138
ALPHA-VET KFT. DEBRECEN
4030 Debrecen, Monostorpályi út 5.
Tel.: +36-52/525 990