Hírek

Kerckhaert nap a Remény utcában!

Kiváló hangulat jellemezte a rekordlátogatottsággal megtartott kovács napot, mely a Royal Kerkchaert és az Anitech együttműködésével jött létre. A délelőtt folyamán az ország patkolókovácsai a

Megnézem
allattarto-telepek-korszerusitese

Tervezze meg új telepét az Anitechhel!

Itt a lehetőség! Tervezze meg telepének korszerűsítését az Anitech munkatársaival a hamarosan megnyíló„VP2-4.1.1.9-21Állattartó telepek megújításának támogatása” című pályázat keretein belül. A pályázat célja Az új

Megnézem
csirke telep

Egy álom beteljesül

A globális klímaváltozáshoz való alkalmazkodás a Bábolna TETRA Kft.-t, mint nemzetközi mércével is számon tartott hazai baromfinemesítő vállalatot a hús hasznosítási irányban arra késztette,

Megnézem

Lombik borjak az inkubátorból

A SZIE Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának és a Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) szaporodásbiológiai kutatócsoportjának munkatársai évek óta vizsgálják, hogy a mesterséges termékenyítés és az embrió-átültés, azaz az in vivo asszisztált reprodukciós technikák milyen hatásfokkal alkalmazhatóak a hőstresszes időszakban.

Megnézem

A tejtermelés eredményességéért

A konferenciával a 21. század kihívásaira készít fel az Alpha-Vet. Az elmúlt években a piacot sújtó gazdasági nehézségek és járványok ellenére sikerült stabilizálni az állattenyésztés, így a szarvasmarha-ágazat helyzetét is – mondta el az első alkalommal megrendezett Tejtermelés Eredményességéért Konferencia megnyitóján Vranovics Károly, az Alpha-Vethez tartozó Anitech igazgatója.

Megnézem

Amikor a TEK a marhatartókat gyűjti össze – Online jelentkezünk a tehénből

Fejésoptimalizáció, szomatikus sejtszám, ivarzás megfigyelés és még sorolhatnánk, milyen kifejezésekkel lehet a szarvasmarha-tartókat kimozdítani a komfortzónájukból. Az Alpha-Vet által szervezett Tejtermelés Eredményességért Konferencia a leggyakrabban előforduló kihívásokat és persze megoldási javaslatait gyűjtötte egy csokorba termelőinek.

Megnézem
ariat.hu

Megnyitotta kapuit az ANITECH új áruháza

Közel 1000m2 bemutatótermével várja látogatóit az ANITECH. A látogatók 24 000 féle termék közül választhatnak. Az áruház rendkívül széles választékkal szolgál az állattenyésztési eszközök és felszerelések, a lovas felszerelések és kiegészítők, az állateledelek, állatgyógyászati készítmények és állatorvosi műszerek területén.

Megnézem

Ifj. Lázár Zoltán az ARIAT márka magyarországi nagykövete

A sivatag és a tenger ölelésében épült meg a Dubai Meydan versenypálya, ahol Dubai World Cup nemzetközi lóverseny éves első nyitó futama zajlott, a Dubai Meydan First Race 2016. A nyolc futamból álló versenysorozatnak 26 millió dolláros fődíja van, ami megelőz minden versenyt Európában és Ázsiába is.

Megnézem